AB Hibe Programlarına Katılım ve Proje Yazma Sertifika Programı

11-02-2022

Avrupa Birliği hibe programları kapsamında, proje çağrılarına yönelik katılımcıların kapasitesini güçlendirmek amacıyla hazırlanan ‘AB Hibe Programlarına Katılım ve Proje Yazma Sertifika Programı’, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Avrupa Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 7 Şubat 2022 tarihinde başladı.

Prof. Dr. Sedef Akgüngör ve Doç. Dr. Burçak Müge Vural’ın koordinatörlüğünde yürütülen sertifika programı sonunda, katılımcıların AB hibe programları hakkında bilgi edinmelerinin yanı sıra, proje geliştirme ve kendi proje tekliflerini uygun formatta hazırlama becerilerini kazanmaları da hedefleniyor.

8 Mart 2022 tarihinde bitecek ve toplam 42 saat sürecek eğitim programının ardından, Mart ayı itibariyle yeni bir sertifika programının daha açılması planlanıyor. Sertifika programı hakkındaki detaylı bilgilere, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi‘nden ulaşılabilir.